Popis
V tejto kuchárskej knihe nájdete:
- 69 overených receptov
- Recepty z rôznych druhov múk.
- Recepty rôznych druhov chleba a pečiva, sladké i slané receptys rôznymi druhmi kvásku.
- Recepty vhodné aj pre ľudí s potravinovými intoleranciami.
- Zvládnuteľné aj pre začiatočníkov
- Rozhovory, tipy a rady od odborníkov.
- Teória o kváskoch, starostlivosť o ne a správna príprava cesta z nich.
- Jasný a zrozumiteľne popísaný postup aj s fotopostupom pri každom recepte.
Získate aj odporúčania profesionálok:
- Tipy, ako piecť s knihou Kváskovanie.
- Návody na založenie rôznych druhov kváskov.
- Ako sa správne starať o kvások.
- Ako pretransformovať kvásky navzájom medzi sebou.
- Chyby kvásku a jeho ozdravenie.
- Kváskovanie a intolerancie.
- Ako piecť ekonomicky.
- Čo s kváskom počas dovolenky.
- Ďalšie cenné tipy, triky, návody a vychytávky pri kváskovom pečení.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.